Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

The Red Thread

Pel.lícula documentaL sobre la regla

  • 1
    Mecenes
  • 2.0
    mensuals
  • 2.18
    total
Ara per ara amb THE RED THREAD ja hem gravat les protagonistes reals i entrem en el fascinant món de l'animació i el montatge. L'estrena de THE RED THREAD està prevista per principis de 2020.

Totes les fases per les que passa una pel.lícula són importants. Unes costen més diners, les altres menys però no en podem prescindir de cap.

Ens ajudes a fer possible aquesta i moltes altres pel.lícules futures?
Consulta si us plau per correu electrònic qualsevol dubte que tinguis.

***PROPERS PROJECTES***
- Un documental sobre dones andaluses imputades per un delicte que afecta la llibertat d'expresió
- Un documental sobre un antic hospital molt especial
Recerca
On s'amaguen les protagonistes més interessants? Trucar-les, anar-les a veure, siguin on siguin, això també és treball d'investigació d'una pel.lícula: la base per a ser rigurosa, crear versemblança i facilitar nivells d'inspiració. 

Amb aquesta subscripció rebràs un enllaç online per veure la pel.lícula un cop finalitzada. I això sempre serà així durant la teva subscripció quan faci un treball audiovisual.
2,00 € mensuals
Guió
Escriure el guió d'una pel.lícula documental no és fàcil però te'n surts: la realitat t'hi dóna un cop de mà. Escriure el guió d'una pel.lícula d'animació és haver-ho de tenir tot en compte, inventar-se absolutament tots els elements que hi surtiran: personatges, localitzacions, interiors, objectes i un llarg etcètera. Tot un repte!

Amb aquesta subscripció, a més de rebre l'accès a la pel.lícula online, te la podràs baixar i gaudir-ne sempre que volguis. A més disposaràs d'un segon accès per a que la puguis regalar a qui vulguis.4,00 € mensuals
Mecenes perquè si
Aquesta subscripció és per aquell mecenes que no vol res a canvi. Però vindràs a veure la pel.lícula, oi?
5,00 € mensuals
Càmara
Una tercera part de la pel.lícula la componen imatges de persones reals, les nostres protagonistes. Una directora de teatre, la propietària d'un restaurant amb un hobby ben estrany, una formadora que dóna cursos de Vulva-watching... Les acompanyem a la feina, a casa o allà on calgui i descobrim què tenen elles a veure amb la menstruació...

Amb aquesta subscripció, a més de rebre els goodies de les altres, et regalem un parell de pòsters i postals i altres productes de merchandising (encara per concretar) de la pel.lícula!

6,00 € mensuals
Producció
Organitzar rodatges, llogar locals, material, vestuari, fer el càtering, fer infinitat de trucades, demanar permisos i ser l'ànima dels dies de rotatge, aquella persona amb qui pots parlar en qualsevol moment de qualsevol cosa perquè estarà per tu com si no hi hagués ningú més en aquest món més important que tu ara mateix. Aquestes són algunes de les nombroses tasques de la productora. Es mereix molt més que un fort aplaudiment!

Amb aquesta subscripció, a més de rebre els goodies de les altres, sortiràs amb una nomenació explícita als crèdits de la pel.lícula.
8,00 € mensuals
Postproducció
La postproducció és essencial per aquesta pel.lícula. És un procés llarg i feixuc però en la mateixa mesura fascinant. Com ordenar les escenes i barrejar-les ben bé amb les animacions serà un dels reptes més importants!

Amb aquesta subscripció, a més dels goodies de les altres suscripcions, et convidem a venir a l'estrena de la pel.lícula al teu país formant part de l'equip.

10,00 € mensuals
Animació
Aquesta és la part més costosa de la pel.lícula. Amb la teva aportació podem pagar una part de l'esforç que està fent un meravellos i creatiu equip d'il.lustradores i animadores. 

Amb aquesta subscripció, a més de rebre els goodies de les altres subscripcions, pots participar en el procés creatiu de l'animació. Digues com t'agradaria que fos la casa de la Isabel o dissenya els seus vestits. Anima't!

15,00 € mensuals
Product placement
Tens un producte ben parit i t'agradaria que sortís a la pel.lícula? Aquesta és la teva subscripció.

A més rebràs absolutament tots els goodies de les altres subscripcions.
50,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat