Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

The Red Thread

Pel.lícula documentaL sobre la regla

 • 1
  Mecenes
 • 2.0
  mensuals
 • 2.18
  total

Biografia

Projecte actual: THE RED THREAD

Quan Mensi es posa per fi en marxa i entra en la vida d'Isabel com la seva menstruació personal i intransferible s'adona que no és benvinguda. Per ningú. Tota la seva formació havia girat al voltant del fet d'aprendre a acompanyar a una dona, mes rere mes un parell de dies fins que arribés la Sra. Menopausa. I ara, què?
La Isabel ni tan sols fa veure que se n'alegra! Mensi no s'ho pot creure. Tossuda com és, es proposa aclarir la situació i assabentar-se de per què en el món de la Isabel les éssers menstruals com ella estan tan ignorades, tabuitzades i són fins i tot rebutjades. Mensi observa persones, visita expertes sobre el tema i manté converses amb tot tipus de gent. La imatge que se li presenta és demoledora.Mensi s'enfronta al repte de canviar la seva imatge dins de la societat de la Isabel.


Se'n sortirà?

Mitjançant Mensi observem el nostre món menstrual des d'una certa distància tan intensa com aclaridora. El tabú al voltant de la menstruació, reduït i aparcat a les prestatgeries del supermercat com a "productes d'higiene femenina" deixa al descobert un arrelat i profund sentiment de vergonya i mostra que aquesta vergonya és el símptoma d'un problema que afecta la igualtat de gènere i que és molt més gran del que imaginem.

THE RED THREAD aborda de manera divertida i variada el paper que juga la menstruació en la nostra societat. Mensi es proposa canviar el món de la Isabel i descobreix tota una gamma de projectes feministes i igualitaris que donen solucions als resultats més aviat negatius de les seves primeres impressions en el nostre món. Amb Mensi coneixem entre altres a una feminista que dóna cursos de vulva-watching, a una lluitadora de wrestling i un home menstruant.


Després de veure aquesta pel·lícula estimaràs la teva regla per sobre de tot. I si ets home i no menstrues: t'arrancaràs els cabells!

*** Aquesta pel.lícula és una producció independent i s'està finançant exclusivament amb mitjans relacionats amb el micromecenatge i també sobretot amb la generositat de tot l'equip de preproducció, producció i postproducció. A més, afortunadament, les alumnes d'una escola de Barcelona (Il.lustració i Animació) hi estan també implicades.***LA DIRECTORA
Toti Baches, Lleida 1972, ha estudiat Ciències dels Mitjans de Comunicació i Fil.lologia Espanyola i Italiana a la Universität Hamburg i treballa a Hamburg com a editora digital al departament d'informatius d'una coneguda cadena de televisió alemanya. És també co-fundadora de la productora NÄCHSTER HALT Filmproduktion (Pròxima Parada Productions) amb la que ha fet, entre altres, els documentals LAS JOYAS DE LA CALLE, sobre transexuals veneçolanes que viuen a Hamburg i EL CEL A TOCAR, sobre la primera colla castellera a Alemanya.


Estadístiques generals

 • 1
  Mecenes
 • 2.0
  mensuals
 • 2.18
  total
 • 2
  Publicacions
 • 8
  et segueixen
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat